Trekkershut

Trekkershut
Trekkershut

Huttengeluk op Rocca di Sotto

Door het geweldige uitzicht op het hooggebergte van de Appenijnen en de hoge veranda tussen de Acacia bomen geeft deze hut je het gevoel van een boomhut.
Dus wil je vrije tijd doorbrengen midden in moeder natuur op het terrein van onze kleine camping met heel veel privacy? Dan is deze trekkershut wellicht de ideale accommodatie voor jou.
Wandelaars of reizigers die op doortocht zijn kunnen in de hut overnachten om de volgende dag weer verder te gaan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om er een langer verblijf van te maken.

`Take what you want, pay what you want!’

Op het heuvelachtig terrein van Rocca di Sotto staan een paar barbecues voor algemeen gebruik en er is een biologische moestuin onder het motto van ’take what you want, pay what you want’.

De trekkershut heeft de afmeting van 2 m. bij 3 m. en is verlengt met de veranda van 3 m. bij 3 m. Zoek je een ruimer verblijf, dan is de blokhut of de baita wellicht meer geschikt.

Voorzieningen

In de beschutte hut is aanwezig:

  • tweepersoonsbed inclusief bedlinnen, dekens en kussens
  • tafeltje met 2 stoelen
  • verrijdbaar tweepits-gasstel
  • basic keukeninventaris
  • picknicktafel
  • terras-set
  • verlichting op zonne-energie

Voor douche en toilet kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke sanitaire ruimte. In deze ruimte zijn ook koelkasten aanwezig en er is een kastje om elektrisch apparatuur op te laden.

Tarieven en reserveren

De trekkershut is te huur voor 2 personen. Boek je 7 dagen, dan betaal je 6 dagen!

Voorjaars- en herfstvreugde
Vanaf 11 April tot 1 Juli en vanaf 1 September tot 1 Oktober: € 54,00 per dag of € 324,00 per week.

Zomerplezier
In het hoogseizoen vanaf 1 Juli tot 1 September: € 62,00 per dag of € 372,00 per week.

Meer prijzen vind je hier

Vliegen naar Pescara

Vanuit heel Europa vliegt Ryanair naar Pescara. Vanaf het vliegveld naar Rocca di Sotto is het 45 kilometer, ongeveer 1 uur rijden.