Slow Camp

Kampvuur
Kampvuur

Wildkamperen

Stel je eens voor: een afgelegen, stil en uniek kampeerplekje bij de bergbeek in het bos op een terrein onderaan de helling. Hout sprokkelen, genieten rond het eigen kampvuurtje, een potje koken en dan heerlijk slapen met alleen de geluiden van de natuur om je heen…. Dit noemen wij ‘slowcampen’.
Het avontuurlijke van wildkamperen in Italië, maar de luxe van het terras en een warme douche op loopafstand.

Slowcampen is een “into the wild” -beleving met een vleugje luxe. Wie durft?

De feiten

De wandeling van ongeveer 350 meter vanaf de parkeerplaats naar de slowcamp is vanwege de vrij steile helling met een stijgingspercentage van circa 25% minder geschikt voor de niet getrainde wandelaar.
Op het terrein van circa 5 hectare mogen maximaal 4 tenten staan. Ruimte en rust genoeg om je eigen tent op te zetten.
Indien de ondergrond van het pad droog is, dan kunnen wij met onze 4X4 meehelpen de bagage te vervoeren.
Er is geen toilet, maar je dient zelf een latrine graven. Een schep en een emmer om het kampvuur te doven zijn aanwezig. Bij langdurige droogte is een kampvuur helaas niet mogelijk en helaas kan het voorkomen dat er in juli en augustus weinig tot geen water in de bergbeek stroomt.
Er is een wasbak en een outdoor zonne-douche aanwezig met leidingwater.
Natuurlijk kun je, na het klimmetje naar boven, bij de minicamping gebruik maken van het sanitairgebouw en van de moestuin.

Uit het Gastenboek:

“Het slowcampen was in het begin even wennen, maar onze plek onder de eik werd al snel de meest ´luxe` kampeerplek die we ooit hebben gehad. De ruimte en de rust zullen we gaan missen”.
Bas en Remko

Prijzen