Het waanzinnige uitzicht op de Gran Sasso is het decor van dit traditionele vakantiehuis, genaamd `Maja ed Ermes’. Dit bijzondere plekje ligt aan het eind van een landweggetje tegen het oude bergdorpje Arsita aan, op ongeveer 10 kilometer afstand van ons terrein Rocca di Sotto.
Het vakantiehuis is van een zeer gastvrij Italiaans gezin en wij hebben aangeboden om dit huis bij meer rustzoekers onder de aandacht te brengen.

Uitzicht op de toppen van de Gran Sasso

In de ruime tuin en het knusse Italiaanse huis is het heerlijk ontspannen met enorm veel privacy. Er is ruime parkeergelegenheid en je wordt hartelijk ontvangen door de vriendelijke Italiaanse vrouw des huizes. Wat gelijk opvalt is het heerlijke terrein rondom het vakantiehuis met de vele schaduw van een enorme eik, maar natuurlijk ook het prachtige uitzicht op de bergen van de Gran Sasso; de vakantie kan beginnen.

Knisperende open haard

Via het ruime terras loop je het huis binnen naar de leefruimte inclusief  keuken, voorzien van de benodigde inventaris. Er is een open haard voor de koude avonden. Deze geeft ook de mogelijkheid om een saucijsje, of een broodje met (pecorino)kaas te grillen boven het knisperende vuur van de open haard.
Het vakantie huis van 80m2 heeft 3 slaapkamers en een badkamer en alles bevindt zich op de begane grond.

Voorzieningen

Het vakantiehuis is voorzien van:

  • keuken met benodigde keukeninventaris
  • houtkachel
  • 3 slaapkamers met  tweepersoonsbedden
  • bedlinnen
  • wasmachine
  • barbecue
  • wifi
  • parkeergelegenheid

Tarieven voor 2 personen

Het vakantiehuis is te huur voor minimaal 3 dagen. De prijs voor 2 personen bedraagt € 85,00 per dag. Tegen een meerprijs is het mogelijk om met meer personen in het huis te verblijven.

Lokale leven

Het rustig gelegen vakantiehuis bevindt zich in ongerepte natuur, dichtbij het lokale leven. Het ligt in de heuvels van Abruzzo en om de authentieke omgeving te verkennen, is een elektrische fiets of auto aan te bevelen.

Mocht je meer informatie of foto’s willen ontvangen over dit bijzonder plekje, neem dan gerust contact met ons op.