GastenboekOns kanaal op You TubeRocca di Sotto op facebookRocca di Sotto op Twitter archief 2013/14


  
 

 

 

 

 


|Camping|Blokhut|Ingerichte tent|Activiteiten|Prijzen|Reserveren|
Laatste nieuws|Seizoen foto's|ColumnWilleke|Home|
 


Archief 2008 2009  2010 2011 2012 2013/14 2015
                 

 


24 oktober

Hallo hallo!

de blokhut bleek pas in de laatste 3 dagen echt nodig toen de lang verwachte Italiaanse herfst losbarste met regen en koude. De eerste sneeuw is reeds gevallen maar met een knetterend kacheltje is het prima uit te houden hier 3 weken ¨rust¨ is nogal zacht uitgedrukt, we waren de enige gasten :).....heerlijk!

Veel groetjes!

Thijs Mirjam & Cas


16-9-14

Beste Jan en Willeke

Wat hebben we een fijne vakantie gehad!! Ook nu we hier voor de tweede keer waren was het weer net zo´n bijzondere plek. Heerlijk gewandeld met de honden naar de rivier. Geweldig dat we de kippen eten mochten geven en de eitjes mochten zoeken. Campo Imperatore was indrukwekkend en fantastisch mooi. Ook heerlijke dagen in Ripari gehad met de knusse vouwwagen.

Anthe Lars en Mare


12 sept 2014

Willeke en Jan

Het was heerlijk om hier te zijn helemaal zoals we het verwacht hadden. Geweldig zo´n camping en gelukkig jullie oplossing naar een andere tent toen het met bakken uit de hemel kwam. Wij hopen nog eens terug te komen.

Theo Pauline


Hallo Jan und Willeke

wir sind die Familie mit den swarzen Land Rover Defender und dem Dachzelt. Wir sind so froh, dass wir euer Naturcamp im internet gefunden haben und oben auf dem Parkplatz 2 Tage campen durften. Nog einmal 1000 Dank dafür! :-) :-) :-)
Die idee mit dem ¨Slow Campin¨finden wir super. Aber auch der Platz dort oben auf dem kleinen Parkplatz ist Spitze, dort konnten wir uns mit sehr viel Ruhe erholen und die Natur genießen.
Wir komen nächstes Jahr auf jeden Fall wieder zu euch, aber dann natürlich etwas länger. Und eventuell mit noch einer Familie, aber diesmal melden wir uns vorher bei euch.

Fam Ottmar


Willeke en Jan

¨T´was mooi!¨ Dat is de korte versie van Heine.
We vinden dat we het hebben getroffen met jullie mooie camping. De buitendouche, het plekje onder de olijfboom, de picknicktafel en de kampeertafel. Lekkere bedden! (heel belangrijk) Zo´n ingerichte tent is ideaal. De sfeer op de camping is heel relaxed. We troffen andere gasten waar we mee uit eten zijn geweest. Bisenti omdat de pizzaria boven in Roccafinadamo plotseling niet open was (´t regende en dan komen de Italianen niet, zeker niet als het september is). Fantastisch was het op de campo op 2 september. Vanuit de mist reden we de campo op en de wolken, laaghangende bewolking + zon maaktevan het landschap een droom wereld! Helaas heeft het weer ook een andere kant (nogal nat) zodat aan wandelen niet toe komen. Dat doen we een andere keer!Het boekje van Henk Filippo zal daarbij goed van pas komen.

Bedankt en tot ziens. Heine en Claris


2 september 2014

Beste Willeke en Jan

Dit is wat wij zochten op de slowcamp rust, ruimte. Toch 3 weken volgehouden al hadden jullie je bedenkingen :)
3 weken prachtig weer alleen de laatste 2 dagen regen. Gelukkig heeft jullie buurman ons net op tijd van beneden gehaald.

Wij hebben genoten groet Aarnout Janny


2 sept´14

Beste Jan en Willeke

Bedankt voor deze prachtige week op een prachtige plek met een geweldig uitzicht! Helaas van de laatste dag regen.....dan moeten we maar een keer terug komen voor het potje scrabble!

Good goan! Teun & Jorieke


David Moss

15-8-2014, Roccafinadamo

For the last three weeks myself, Fabrizio and Claudio have been invited to come to the Mini Natuur Camp to sing and play musci but for me it has been much more than that. It has been a fantastic evening where the hospitality and warmth are the best in the world, where we have made many new friends and shared values of life and morality that have inspired me and kept my faith in mankind. I just want to say a huge thank you to everyone we sung, danced and talked with over the last three weeks. I cannot recommend this place highly enough for people who have real values in life and want to mingle with true, honest, human beings who feel the same and also to be able to relax in the scenery of this beautiful place in Italy. Thank you, David, xxxx


22/08/2014

Beste Jan en Willeke,

We waren van plan om te gaan slowcampen, maar de camping is mooi dat we toch voor een gewone staanplaats hebben gekozen. We hebben genoten van het uitzicht in de mooie natuur. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Groetjes Stef & Minke

p.s. de zelfgemaakte pizza´s waren erg lekker! Bedankt voor de extra zorgen!


21-08-2014

Jan & Willeke

De camping gaf ons precies wat we wilden: rust,- ruimte,- prachtig uitzichtzowel overdag als s´nachts met de maan en de fantastische sterrenhemel,- fijne gastvrijheid van jullie hartelijk en service gericht met ruimte voor eigenheid.
Erg prettig. Dank jullie

Joost en Jacobien


21/08/2014

Jan and Willeke!

Our time here has been absolutely amazing! It´s the most photogenic place we´ve ever been and we´d love te send you some snaps.
We´ll be back!

Have a fantastic summer!

Louise en Ismal


17-8-´14

Hoi Jan en Willeke

Wat hebben jullie een fijn plekje op de wereld gevonden, en om dat dan te willen delen met ons is een ware schat! We hebben intens genoten van het uitzicht, de gastvrijheid, de jam en olie en de gezellige BBQ-en-singalong met David en zijn makkers! :)
Ook de zelfplukmoestuin is geweldig, niks zo lekker als pasta maken met echt verse ingrediënten. Ook de buitendouche was heerlijk, die wil ik ook wel in mijn tuin. (jammer dat dat in NL niet vaak gebruikt kan worden) Bedankt!

Groetjes Rob + Esther


11.8.2014

Allereerst natuurlijk Willeke, oneindig veel dank voor de heerlijke gluten vrije maaltijd en de hapjes. Wat een prachtige avond, ook door de muziek en zang en fijne gasten. Wat hebben jullie een heerlijke plek gerealiseerd! We hebben genoten van de prachtige plek waar jullie de huurtent hebben neer gezet, de cappucini, wijn , informatie en tips. Kortom veel dank en een onvergetelijke eerste Abbruzzen ervaring. Lijne, Jetske, Hemke en Dirk.


Lieve Willeke en Jan,

Wat een super plek hebben jullie. Onze drie weken zijn voorbij gevlogen en we kunnen nog zoveel dingen bedenken die we nog zouden kunnen gaan doen of wandelingen die nog hadden willen maken. Dus hoogst waarschijnlijk komen we nog eens terug. Hoogtepunten waren: klimmen met alpinist Gino, prachtige omgeving en kundige begeleiding boomklimmen bij Prati di Tivo onze jongens van 10 en 11 werden heerlijk uitgedaagd.
En het toppertje, beren safari met Jan en alpinist Pietro. Wat een mooie tocht, herten en evertzwijnen gezien en beren gehoord. Echt magisch.

Super super super, dikke knuffels van Brendon, Sandra, Jurre en Dinand


2/8/14

Jan & Willeke

Dank jullie wel voor de fijne week! We hebben genoten in de blokhut, en van het prachtige uitzicht!
Wat een mooi plekje hebben jullie hier. Iris vond het ook super leuk en wil ook graag nog een keertje terug komen.
Dank voor jullie goede zorgen!

Liefs Sandra, Martin en Iris


Beste jan en willeke 31 juli 2014

Bedankt voor juli gastvreihijd. We hebben genoten van het uitzicht. wij vinden het jammer om weg te gaan. We hopen dat wij hier nog een keer op roka di soto komen.

Groetjes Mariska, Jeroen, Floor, Emma


7-8-´14

Wat een paradijs! We hebben genoten.

Sjoerd & Marije


Beste Jan, Willeke

Bedankt voor de heerlijke week vol rust en de natuur en de gezelligheid niet te vergeten. We hebben genoten van de tent, de honden en de omgeving. Prachtige camping hebben jullie.

Micha Rachel Irma Han

mi piace molto la musica di Vasco Rossi e Zucchero e la bellisima terazza


25 juli ´14

Wat een mooie camping hebben jullie! Zo in ´t groen! Een echt paradijs! De jongens vonden ´t superleuk onder in het ´bramkebos`, pijl en boog, zwemmen in de beek, wandelen met de honden. De stilte s´avonds konden we echt waarderen! Dank je wel...

Fam Winter uit België


Bedankt voor:

 • de fijne tent,

 • het mooie uitzicht,

 • de rust,

 • de verzorgde camping,

 • de heerlijke olijfolie,

 • de volle rode wijn,

 • de gezelligheid,

 • de warme eitjes,

 • de super leuke week hier, en jullie gastvrijheid!

Een plekje om te onthouden! We hebben er van genoten!

Bedankt & veel geluk!

:) Iwan Marloes & Nikaj


21-07-2014

Lieve Jan en Willeke

Wij familie Smit vonden het erg leuk bij jullie. We hebben mooie wandelingen gemaakt en lekker gegeten en we vonden de italiaanse avond leuk.
Vooral de spinazie met lasagne en tomaten saus was erg lekker. We vonden de moestuin ook erg leuk. het is trouwens een mooie camping alleen de wegen waren slecht. Maar we komen graag terug

Hans, Hilde, Benthe, Roald en Sterre


Roccafinadamo 21/07/14

Danke für diesen sehr freundlichen fantastiesen Atmosphere, und die wünderschönen Platz!

Für die Zukunft alles gute + vielleicht per la prossima volta!

Bäbel + Friedel


Beste Jan en Willeke,

Fijn dat we hier een paar dagen konden zijn. We hebben erg genoten van deze plek, het uitzicht en de omgeving. Wat we ons voral zullen herinneren is de barbeque en de fantastische hapjes. Een plek om terug te komen!

Caroline en Paul


Beste Jan & Willeke

We zijn heel erg blij deze plek ´ontdekt` te hebben......wat prachtig! Bedankt voor de leuke tijd en de gezellige babbels onder het terras.
Dit was memorable. Het ga jullie goed en veel succes met dit verdere project.

Liefs Lonneke en Jakub


15-07-2014

Cari Jan & Willeke

è stato bello essere al vostro campeggio.

Grazie,

Gere, Sophia


Lieve Jan & Willeke

We hebben genoten van de camping & de omgeving. De hoogvlakte & trabocco waren echt hoogtepunten! Ook de heerlijke verse eieren en de groenten uit de tuin. Dit maakte het gemis van onze eigen moestuin meer dan goed! Ook veel dank voor jullie gastvrijheid en de leuke gesprekken & voetbal bij de bar. Het was al met al kort maar krachtig. We nemen jullie lekkere limoncello en mooie herinneringen mee naar de volgende locatie!

Margo en Wijnand


Lieve Jan en Willeke

Op dag 1 wisten we het al, hier gaan we vaker komen! Wat een gastvrijheid, wat een prachtige camping en wat een lieve mensen zijn we tegengekomen. Ons vakantiemotto is hier wel op zijn plaats: ¨Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug¨ (Spinvis- kom terug)
En terugkomen doen we zeker! Bedankt voor alles!

Liefs Sjoerd en Mariël


Lieve Jan en Willeke

We hebben hier op 1 dag na 3 heerlijke weken gehad! Het was boven verwachting! We hebben genoten! Zijn ontzettend uitgerust, hebben
veel gelezen en enorm genoten van het uitzicht! Van de enorme gastvrijheid, lieve mensen, de gezelligheid. Van de voetbalwedstrijden, de heerlijke limoncello enz! Wat zal het wennen zijn om dit alles weer te moeten missen. Jan en Willeke, enorm bedankt!

Liefs Kees en Nicoline


3 juli 2014

Lieve Willeke en Jan

Wat hebben we een prachtige tijd bij jullie gehad. We hebben genoten van de rust, de uitzichten, het weer, de mooie natuur en de aardige mensen om ons heen. We komen zeker nog een keer terug.

Ine en Dominique


Lieve Jan en Willeke

Wat een super vakantie. Alles was aanwezig: mooi weer, prachtig uitzicht, leuke mensen, lekker eten en vooral de rust op de camping.
We hebben genoten van de gezellige voetbal avonden met de spontane actie´s daarna, eten met elkaar.
Ondanks het gemis van je steun en toeverlaat Willeke, die in Nederland verbleef deze week, was je een super gezellige gastheer Jan.
Veel succes en geluk met jullie camping en wie weet tot ziens.

Arie en Truus


25/6/2014

Lieve Willeke en Jan,

Een spetterend begin (de tent stond net op tijd) en een spetterend einde! een flinke maakte dat we op tijd uit de veren waren, op de dag van vertrek. De dagen daartussen waren zéér aangenaam! Een fantastisch uitzicht en natuurlijk de gastvrijheid van Jan en Willeke maakte het
(samen met de andere gasten) tot een hele fijne vakantie. De ochtend wandeling met Willeke, de hulp van Jan bij het vertrek en de voetbalwedstrijden bekijken, allemaal top! Bedankt! Het was super!

Angelie Linde

Hoi jongens,

Ik sluit me aan bij Angelie. Zelfs de honden vind ik leuk, en dat is voor mij wel heel bijzonder. Verder een fantastische camping in de natuur, toch met alles erop en er aan en een leuke ristorante boven. Ook waren  de voetbalwedstrijden reden omde overige gasten snel te leren kennen en dat was een hele leuke extra belevenis.
Bedankt dat jullie dit hebben gerealiseerd zodat wij er gebruik van konden maken!

Ciao Peter


19-6-´14

Lieve Willeke en Jan

Wat een heerlijke omgeving en een prachtige camping. Ondanks de regen zijn we langer gebleven. Goede wandeladviezen, gezellige tv avond,
nederland-australië 3-2! pizza gaan eten aan de overkant. En ook de groentetuin! We moeten nog een keer terug komen eigenlijk, wanneer de groenten volgroeid zijn. We hopen dat we nog een keer langs kunnen komen. Veel plezier met jullie camping we geven het door!

Lieve groet van Hanneke en Aat


19/06/2014

Lieve Willeke & Jan

Een prachtige camping zelfs in de regen! :) De blokhut was een uitkomst na alle buien! We hebben het erg gezellig gehad. Jullie zijn héél gastvrij. Super avond met zijn allen WK kijken en pizza eten!

Liefs Jelle Maaike uit Arnhem


13-06-2014

Hoi Jan en Willeke

Morgen gaan wij Eefje en Gerdien, terug via Rome naar Nederland. Het is een heerlijke vakantie geweest, een prachtig plekje de blokhut.
Mooie omgeving, de Gran Sasso met de tv crew uit Overijssel was een belevenis.

Dank voor jullie gastvrijheid!!

Groeten Gerdien, Eefje


Beste Willeke en Jan

Wij willen jullie bedanken dat we op jullie heerlijke camping mochten staan. We hebben ons vanaf de eerste ontmoeting heel erg thuis gevoeld.
Hartelijk dank van Eggo en Gerdine


10 juni 2014

Ha Willeke en Jan,

Geweldige plek, paradijselijke rust en een subliem uitzicht. Een aanrader voor iedere kampeerder!

Marijke, Roel & Daan


7 juni 2014

Willeke en Jan,

Heerlijke plek!
Fijne sfeer.
Vuurvliegjes!

Yzaak en Joukje


6 juni 2014

Willeke en Jan

Het slowcamp zagen we niet zitten, maar ik denk dat als je van wandelen houd een fantastische plek is om te kamperen.
Wij waren lui en zijn boven blijven staan, fantastisch. Heerlijk rustig goed verzorgd. Prachtige sterrenhemel, uilen en nachtegalen s´nachts.
Mooie bloemen en olijfbomen. En bovenal jullie gastvrijheid en lekkere wijn. Wij hopen dat het jullie goed gaat en zullen de plek niet gauw vergeten.

Liefs Aline en Tom


6 juni 2014

Ha Jan & Willeke!

We hebben hier heerlijk genoten van de natuur, de rust, beetje wandelen (voor zover mogelijk met de baby op komst), beetje strand en het eten!
Leuk om de yoga te verzorgen, wie had dat verwacht? tijdens de vakantie Italiëver op tv oost. :)

Gerjan

Beste Willeke en Jan

Bedankt voor de mooie plek in de natuur die jullie gecreëerd hebben, om hier twee weken te mogen zijn heeft me heel veel goed gedaan.
Ik ben tot rust gekomen en mijn conditie is verbeterd, heel goed met de baby op komst. :)

Heb het goed en tot ziens.

Liefs Joyce


30 mei 2014

Hallo Willeke en Jan

Wij zijn hier 3 dagen geweest en ik wil jullie graag vertellen dat dit domein van jullie een ´juweel` van een camping is.
We vinden er zo maar weinig.
Heel hartelijke dank ook voor jullie gastvrijheid. Een heerlijke plek.

Truus en Frits


30-05 2014

Vanuit Ancona op de gok naar dit plekje. En we kunnen er bijna niet weg komen. Kan het eigenlijk niet goed uitleggen.
In ieder geval de gastvrijheid en echtheid van de gastheer en vrouw. Dank jullie wel! Tot ziens!

Hetty

Ook ik heb hier vreselijk genoten, wat ´n vertrouwen dat overal uit blijkt. Ripari was ook super, heerlijk geluierd op het strand, zalig die zee zo vlakbij!

Knuf voor Kenzo & Mista

Odette


18-05-´14

Deze 10 dagen hebben we bijzonder genoten van de prachtige omgeving en jullie grote gastvrijheid.

Dank en tot ziens Marion & Peter


10-13 mei ´14

Beste Jan en Willeke,

Ons eerste verblijf in de Abruzzen is ons goed bevallen. ´S ochtends zagen we hoe een kraai drie adelaars verjoeg.
We hebben nog nooit zoveel hagedissen gezien en vonden het fantastisch om tussen de eeuwenoude olijfbomen te kamperen.

Tot ziens Lien & Niek


7 mei 2014

Beste Jan en Willeke,

Wat een geweldige plek, we hebben genoten! Ook de blokhut is fantastisch om te zijn. Zelfs reeën/herten? in het weitje voor de blokhut!
Prachtig we komen vast terug!
Geweldige plek, leuke ontvangst en zeker een plek om terug te komen. Dank ook voor de fantastische gastvrijheid.

Hartelijke groet

Yvonne Cor


Beste Jan en Willeke + lieve honden!

We vonden het heerlijk hier! en moooiii. Bedankt voor alles,

Liefs Steef Gioya en Roos


22/4/14

Beste Jan en Willeke Lieve Mies en Kenzo,

Wat een mooie plek! We hebben het hier geweldig gehad. Mare was dolblij met de lieve honden. En het was erg leuk om de
kippen wakker te maken en eitjes te zoeken met pasen.

Mare, Lars, Anthe


22 april 2014

Lieve Jan & Willeke, Heel kort maar krachtig. GEWELDIG! We komen zeker terug!

Petra & Joost


10 november 2013

Lieve Jan & Willeke,

Wat leuk en gezellig om weer terug te zijn. Heel anders zo met z´n tweetjes in de blokhut, maar ook heel vertrouwd. Gezellig een avondje bijkletsen!Wat is er bij jullie en bij ons veel gebeurd in die 3 jaar. We hadden geweldig weer en hebben op bekende en onbekende adresjes genoten van lekker eten. Dank voor de tips! Als we hier zo genieten, willen we zeker terug komen met de kinderen. De groten vinden het een feest van herkenning en Pien zal er één grote ontdekkingstocht van maken. Heel veel lieve groeten, Myra Gijs


Slowcamp 30-9 t/m 11-10

Lieve Jan & Willeke

Wat een  bijzondere plek! De verse broodjes, de uilen in de avond, de klim naar boven, de reetjes in de avond. Alles precies goed!
Rust, ruimte, vrijheid voor Splinter. Bedankt voor dit fijne verblijf! En de hulp voor het naar boven brengen van de tent. Dank Floor & Anton


5/10/2013

Beste Jan & Willeke,

Wat een geweldige plek en prachtige omgeving! Wij hebben genoten van ons verblijf in de blokhut. Tot de volgende keer! Ed en Engelien


1/10/13

Beste Jan en Willeke

We hebben genoten van al het moois hier. Van de omgevingen van jullie gastvrijheid en zoveel meer. Wij wensen jullie veel succes en plezier met de voortgang van jullie ondernemingen. Wij bazuinen het voort! Gerda Meindert


23-9-2013

Lieve Jan en Willeke, bedankt voor de super tijd hier op de camping. Veel liefs Karin - Roger


Lieve Jan & Willeke,

Ik sluit me bij aan bij Giel en Iemke. Het was top. Voor ons al heel bijzonder als we zolang op een camping blijven staan. De omgeving en jullie passen helemaal bij ons. Dank voor alles en zeer speciaal ons 25 jarig ¨kennen dag¨. Wij wensen jullie heel veel succes en heel veel liefde en warmte toe. xxx Ronald & Marijke


19/09/2013

Lieve Willeke & Jan

Dank voor een vakantie die ons precies heeft gegeven wat we nodig hadden: rust, ruimte en schoonheid. We hebben genoten van het heerlijke eten bij La Bandiera, de gastvrijheid van Lidia en de heerlijke glutenvrije pizza bovenaan de weg. En natuurlijk het heerlijke diner op het terras.
Dank voor het regelen, de behulpzaamheid, de tips & adviezen en de ongedwongen gezelligheid. Heel veel succes met alles wat jullie nog willen en gaan opbouwen. Liefs Giel & Iemke


Beste Jan & Willeke

Vorig jaar, toen wij in mei met onze Burton door Italië reden deden we jullie camping kortstondigaan. We besloten een dag langer te blijven omdat het hier zo mooi was (jullie wonnen het van Sienna), en we zeiden dat we zeker terug zouden komen. Dat hebben we dus gedaan. En het was wederom in één woord: fantastisch leuk en ontzettend gezellig. (ok vijf woorden) Jullie gastvrijheid is ongekend, en jullie terrein lokt uit naar spannende verkenninges wat tot verrassende vondsten kan leiden. Postzakken in de rivier bijvoorbeeld. Ben benieuwd hoe dat afloopt. Hoe dan ook, wij wensen jullie alle goeds en een voorspoedige voortzetting van jullie camping gebeuren. Ik sluit niet uit dat we misschien nog eens terugkomen.

Hartelijke groeten Peter & Jeannette


18/09/2013

Jan & Willeke

We hebben heerlijk gefietst in de omgeving van jullie prachtige camping, om s´avonds te genieten van een lekker wijntje bij onze tent of bij het huis. Dank jullie wel! Thijs & Sarah


18/09/2013

Lieve allebei,
Dank voor al jullie werk de afgelopen 7 jaar, wat zo´n fantastische mooie & relaxte plek heeft opgeleverd. We hebben genoten, het ziet er prachtig uit en het belangrijkste: het was supergezellig! Liefs, Okke & Hester


16-09-2013

Jan en Willeke,

Geweldige camping, prachtig uitzicht en wat een rust! We hebben ontzettend genoten. Niet te vergeten de heerlijke wijn. Martijn en Angelieke


10/9/2013

Beste Jan en Willeke

Wat een fijne camping hebben jullie hier! De rust, het mooie uitzicht en de gezelligheid hebben ons precies de ontspannen vakantie gegeven waar we dit jaar behoefte aan hadden! Het was lekker en leuk om van jullie moestuin te mogen eten. Bedankt ook voor d tips, die gaan we thuis ook uit proberen. Gezellig terras, ook s´avonds met het haardvuur! Kortom wij hebben genoten.
Veel succes en plezier met de plannen die jullie nog hebben! Wij komen over een paar jaar graag nog eens terug. Davy & Petra


4/9/2013

Beste Willeke en Jan,

We zijn 14 dagen ondergedompeld in de schoonheid van de Abruzzen, zowel de bergen, de heuvels en de kust. En telkens weer terug naar de vertrouwde thuisbasis van Rocca di Sotto. De verrukkelijke tomaten uit de moestuin, de pruimenjam en de heerlijke eitjes. En s´avonds als het koud was gezellig bij de openhaard. Dat alles wordt door jullie mogelijk gemaakt op deze unieke plek.

Toen ook mijn ziel hier geland was, heb ik genoten van de prachtige plek en jullie gastvrijheid en hartelijkheid. Zoveel leuke tips die de vakantie heel speciaal hebben gemaakt. Veel dank! Johan en Carine


29.08 13

Puhhhhh..... Wir haben eine woche slow-camp geschafft... Es war hart, aber auch schön Schlangen, Schweine, leuchtende spinnen, hunde, Fūchse.. waren mit uns in mitter der natur. Das duschen im freien war super :) Und das lagerfeuer hat uns abends gewarmt. Nach schlaflosen Nachten, insbesondere auf grund der schieflage im zelt, zogen wir hoch ins normale camp. Zwischen den olivenbaumen fühlt man sich auch sehr wohl. Danke für das leckere gemüse und die viele frischen krauter. Sie haben uns die besten Mahlzeiten beschert. Und euer wein & öl ist auch sehr gut! Wir wünschen euch noch viel glück und eine schöne zeit in der Abruzzen... Lena + David


29/8-13

Beste Willeke en Jan

Een hernieuwde kennismaking met Italië maar nu met een voor ons onbekend deel: de Abruzzen. We hebben genoten:

 • van jullie gastvrijheid

 • van het schitterende uitzicht

 • van de rust en de stilte

 • van de wandeltochten in de omgeving

 • van het verblijf in de blokhut

 • van de mensen in dit gebied

Kortom, een plek om terug te komen. Bedankt voor dit alles Riet en Henk


29/8/2013

Lieve Jan & Willeke,

Yvonne is dol op Kenzo en Mista! We hebben genoten! Jullie hebben een prachtige camping

Groetjes Yvonne Marc, Mieke, Annelies ♥


26.8.13

Eine absolute Traumlandschaft, groβartiger Service. Kompliment an Willeke + Jan! Viva Italia! Thomas + Margot


Lieve Jan en Willeke

We hebben het verblijf op jullie prachtige camping als zeer aangenaam ervaren en dat is mede dankzij jullie ontvangst en hartelijke en eigen wijze van runnen van jullie stek hier in Abruzzo. Dank jullie wel en nog vele mooie jaren hier!

Lieve groeten Wouter en Marinel


Lieve Jan en Willeke

Wat een fijne, veelzijdige plek om te zijn! Met de geweldige hoogvlakte, meren en het strand. We hebben genoten. Greetje Klaas Suzanne en Cas


21/8 13

Beste Jan & Willeke

Een mooie camping met een geweldig uitzicht. Onze been spieren zijn getraind! Ruud en Janine


Beste Jan en Willeke

Wat hebben wij genoten van jullie paradijsje! Hartelijk dank voor de rust en gastvrijheid. Heel veel succes en geluk voor de toekomst. Groetjes Stevin en Ellen


Best Jan & Willeke

De mooiste kampeerplek 2013

Martin & Lenie


Beste Jan en Willeke

Mooie uitzichten, ruime plekken, en mooie rustige camping. In Italie zien we dat niet veel. Dank! Marc, Carleen, Luka, Ole, Tijmen


Beste Jan en Willeke

Bedankt voor de relaxte kampeerplek, het mooie landschap, het strand, de bossen, de vlaktes en de fraaie luchten/hemels Groet Arnaud + Annemieke


12/8/2013

Lieve Jan en Willeke

Dank jullie wel voor een heerlijke week! De luxe van de rust en dit spectaculaire landschap is onbetaalbaar. De sterrenhemel ´s nachts waren een prachtig cadeautje. Sidney Natasja Gaia en David

Lieve Jan & Willeke,

de camping is fantastisch!

Mooie plek en omgeving heel veel gastvrijheid en hele leuke honden. De kinderen en jullie kan ik goed verstaan. Dat is hartstikke fijn natuurlijk want je hebt meer kinderen om mee te spelen en je kan in het nederlands om een tafelvoetballetje vragen. Ik heb genoten van de pizzaria, de beek, de klei uit de beek, Penne Mista & Genzo en van jullie.

Ik ga het veel betoverende gebied missen. Ga zo door!

Heel veel liefs Gaia ♥♥♥


ma 12 aug 2013

Rocca di Sotto,

We kende jullie al van de olijfolie die wij in ons restaurant gebruiken maar we hebben jullie nu ook leren kennen op deze prachtige locatie. Wij hebben heerlijk genoten van jullie gastvrijheid, de heerlijke wijn, de ijsjes, ranja, de omgeving. Ronnie, van het vissen op zee en Teun Koen en Elsa van het schilderen van de vogelhuisjes. De tijd ging te snel maar voor herhaling vatbaar. Jan en Willeke (Iris hier in Italië) enorm bedankt.

Met vriendelijke plattelands groet, Ronnie Lianne Teun Koen en Elsa


11-08-2013

Er was eens een tijd niet lang geleden ver hier vandaan in Terra Fianinghi waar wij ons afvroegen of er een plek bestaat onder de sterren waar we heen konden gaan... In Rocca di Sotto - de Abbruzzen - vonden we de rijkdom die we zochten. Prachtige terassen in de schoot van de groene heuvels tussen de Mare Adriatico en de woeste bergen..... heerlijk..... Liggend onder een oude trotse olijfboom sloot  ik m´n ogen en droomde weg... Hoe zou het geweest zijn 300 jaar geleden bij de voorgangers van di Luinge en di Lienden? Zouden er toen ook al ¨slow campers¨ uit de lage landen geweest zijn? Tot de volgende keer...... dan komen we kijken naar de vreemde vogels in jullie mooie vogelhuisjes.

In boca di Lupo! Koenraad Iris Inez Roni


Wat een fantastisch mooie plek. Prachtig uitzicht, mooie omgeving en heerlijke gastvrijheid. De kinderen hebben genoten & wij ook!
Veel succes met Rocca di Sotto, we zullen het iedereen aanbevelen!

Nienke & Rogier

Lieve Jan en Willeke, ik vond het heel leuk op de camping. Ik vond het vooral leuk in de auto van Jan en de kuikentjes waren heel schattig.
xx Sanne
Bedankt voor jullie hulp en geselighijt en de brootjes brengen xx femke

xx mista en kenso bedankt Jan en Willeke xx Fleur :) ♥


9/8/2013 slowcamp

Het slowcampen was in het begin even wennen. Maar onze plek onder de eik werd al snel de ¨luxe¨ kampeerplek die we ooit hebben gehad.
De ruimte en de rust zullen we gaan missen. Dank Bas en Remko


Roccafinadamo 8.8.2013

Vanaf de eerste dag hebben we genoten van deze prachtige plek met het mooie uitzicht ¨ een paradijsje¨.
Jullie gastvrijheid maakte ons verblijf helemaal top! Jan en Willeke bedankt. Adri en Coby


8 aug 2013

Lieve Willeke en Jan

Wij vonden het superfijn om bijna 2 weken op jullie camping te zijn! Wat een rust, wat een natuur, wat een fijne sfeer en... WAT EEN MOOI UITZICHT vanaf onze prachtplek!!!
De camping heeft maar 1 minpunt, en dat is dat je weer weg moet. :)
Beste Willeke en Jan hartstikke bedankt!! Diana en Hans

ps. complimenten voor wat jullie hebben opgebouwd en veel succes gewenst met al jullie nog te realiseren plannetjes ( b.v. chill-bar!)


Ciao Jan en Willeke, 06/08/13

un altro volta abbiamo passato un bel tempo al campeggio Rocca di Sotto!! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en jullie zien ons binnenkort wel weer verschijnen!

Nicolas en Marjolein


Salve jan en willeke, 06-08-´13

Wij zijn blij verrast door deze mooie plek in de abruzzen. On dang´s de muggen hebben we genoten van de camping de zee en de campo (BBQ)
helaas weer naar huis. fam. van Heumen en Fam. Brandsma


Lieve Jan & Willeke 4/8/13

Dank, dank, dank!

voor de heerlijke plek (nr 13) jullie geweldige adviezen en hulp en gastvrijheid. Abruzzo en deze liging is geniaal.
We hopen zeker nog eens terug te komen. Marten & Martine


Lieve Jan en Willeke 2-8-2013

Wat een heerlijke plek om een week door te brengen! ¨Onze¨ de Waard tent stond op een schitterende plaats. Aan alle kanten genoten we van het uitzicht. De sfeer was warm en relaxed. S´avonds was het dan ook fijn nog een glaasje te drinken op het terras. Op een van onze tochtjes waanden we ons weer in Tibet. En ander moment zaten we op een filmische locatie en aten we op een Trabocco!
Vele adresjes in jullie map op verrassende plekjes in de Abruzze. Heel veel dank daarvoor!! Jullie adres is een aanrader voor vrienden. We nemen deze herinneringen mee naar Nederland! Veel liefs en veel dank. Maria

Een grote tent op een prachtige golfcourt (!) met uitzicht op de bergen en een goede garage om de hoek! Dank voor jullie zorg en aandacht!!
Paul
Auke


Beste Jan & Willeke,

We willen jullie bedanken voor de enorme gastvrijheid. We hebben erg genoten ( ondanks de ¨hete¨ dagen...) van jullie camping op dit speciale plekje in Italië! Ook bedankt voor jullie handige en leuke ´Tips`... leuke restaurantjes (boven a/d weg!) plaatsjes en garage´s.
We zien jullie zeker nog een keertje terug!! Hartelijke groeten Robert Antoinetta & Luca


We hebben genoten van de slow-camping & de mooie omgeving. Bedankt voor deze kennismaking met het land.

Groetjes Silvester & Judith


Ha Willeke & Jan!

We kwamen aan in het seizoen dat jullie weer senang de camping kunnen runnen! hememaal verdiend! een fantastische spot in de een bijna door god verlaten stukje Italië. Voor ons alle 4 geldt op onze eigen manieren genoten van de ritjes in de Suzuki de barbeque zonder veel vlees en de bijeneter die als saluut hoog boven ons vliegt bij het afscheid.

Ole Lieuwe Ina Gerald (wie weet tot in Giethmen)


Beste Jan & Willeke, 25/7/13

Wat een lekker plekje hebben jullie hier gemaakt! Heerlijk rustig op de ruime campingplaatsen en een fantastisch terras met super lekkere wijn! Ook van de omgeving hebben we genoten, bv v/d grande sasso. Kortom heerlijk vakantie vieren hier!

Lieve groet, Erik-Jan, Anneke, Annelot, Hidde


Lieve Willeke & Jan

Vanaf het eerste moment was het goed hier. De rust , de gastvrijheid, de goede en mooie gesprekken, er was een klik en herkenning. We komen graag nog een keer terug.

Liefs Frans & Margreeth


19 Juli ´13

Es waren wirklich 6 tolle, erlebuisreiche und abendteurliche nachte da unten im Slowcamp. Wir haben den Steckmicken den kampf angesagt und letztendlich haben uns dann doch gewonnen! :) Das BBQ wird uns immer in beste erinnerung bleiben,genau wie eure wahnsinnige gastfreundlichkeit!
Wir haben die zeit sehr genoβen!

Danke Mirko + Isi


20 07´13

Beste Jan en Willeke,

 

Wat een fantastische plek! We hebben een heerlijke week gehad. Willeke dank voor je hulp bij de ziekenhuis bezoeken!

Prachtige camping, gastvrije ontvangst, mooie omgeving. Top.

Johan en ...


17 juli 2013

                                                         

Beste Jan en Willeke,

De afgelopen 2 weken hebben we op jullie plekje mogen verblijven. We hebben genoten van het mooie landschap de andere gasten en jullie gastvrijheid. Met mooie herinneringen gaan we nu weer huiswaards. Bedankt!

Jullie heel veel geluk samen op deze mooie plek! Gert-Jan Francina Thijs & Niels


15 juli 2013

Hoi

In dit korte verblijf hebben we kleur gegeven aan jullie camping met ons opvallende busje. We hebben genoten van het schitterend uitzicht, de plaatselijke pizza met vriendelijke mensen die ons de eerste dag al de weg naar de camping wezen.

Bedankt voor alles Arthur & Erna


15 juli 2013

Beste Willeke en Jan

Wat een weldadige rust is over ons neergedaald op Rocco di Sotto. De Campo Imperatore en het bezoek aan de Trabocco waren ook heerlijk.
We zullen onze vrienden een bezoek aan de camping zeker aanbevelen.

Roland & Nienke


13 juli 2013

Jan en Willeke

Wat een bijzondere plek, we hebben genoten! De blokhut was fijn, het uitzicht adembenemend en veel gezelligheid. Duuk is weg van jullie kippen en Jelle van de rivier. Wie weet tot ziens! Bedankt voor alle goede zorgen, wij wensen jullie heel veel geluk en succes toe.

Jouke, Rian, Jelle, Duuk


11 juli 2013

Beste Willeke en Jan

We hebben het hier heerlijk gehad op deze heerlijke plek! Verschillende mogelijkheden op de camping en daarbuiten.
Een mooie ervaring bij de schapen en boven in de pizzaria. Ik wens jullie veel geluk en plezier op deze mooie plek!
Bedankt! Ellen


11 juli 2013

un posto bellisimo con gente carina grazie!


10 juli 2013

Zelden zo mooi gekampeerd, een erg mooie plek met iedere dag een vers eitje. Een wens: een extra toilet en douche. Dank voor jullie zorg en aandacht.

Mieke Henk


Ciao Willeke en Jan!

De walnoten boom was een fijn plekje voor ons tentje. We genoten van het prachtige uitzicht over de heuvels en de eindeloze sterrenhemel boven ons. Jullie hartelijke ontvangst en de prima verzorgde camping maakten het compleet.

Beste groet uit Haarlem! Hans en Mirel


begin juli

Hey Willeke en Jan

Een betere ontvangst hadden we ons niet kunnen indenken. We kwamen in noodweer aan. De straatverlichting brandde s´middags al...
We mochten van Willeke onze tent niet eens opzetten en kwamen terecht in de droge blokhut! Daarna fantastische dagen op jullie camping doorgebracht, prachtige omgeving en heerlijk gewandeld!

Gr. Peter en Rita


24 juni 2013

Lieve Jan en Willeke

Voor onze eerste ervaring samen hadden we ons geen betere plek kunnen wensen. Tussen alle commerciële megacampings op internet vonden we gelukkig jullie Rocca di Sotto. Ongerepte natuur, wakker worden met een werelduitzicht en een lading heerlijke olijfolie mee terug als aandenken.
Wat wil je nog meer! Wie weet tot ziens :)

Marien en Linquenda


24 juni 2013

Lieve Willeke en Jan,

Een unieke plek, gave natuur en goede sfeer! Jullie gastvrijheid en attente zorg blijven ons bij. Heel veel dank voor de fijne dagen, die we bij jullie hebben gehad. Mimi & Mano


21 juni 2013

Beste Jan en Willeke,

De afgelopen 10 dagen hebben we genoten van deze fantastische plek. Dank voor jullie goede zorgen en wellicht komen we nog een keertje terug.
Zeker zullen we reclame maken voor deze mooie plek. Groetjes Peter en Corry


22-06-2013

Lieve Jan & Willeke

Een fantastische plek in het grandioze Italië. Heerlijk om hier een weekje in jullie mooie blokhut te mogen vertoeven!
Kenzo en Misja hadden ons al gauw gevonden en konden we dan ook meenemen op een wandeling. Verdwalen kon dan ook niet want de honden wezen ons de weg! De Gran Sasso kent dus ook een heerlijke fietsroute, 50 km met een maximale stijging van ± 9% heerlijk en goed om te doen, een aanrader voor elke fietser. Groetjes Sjef en Jeannet


20-6-13

Mijn allerbeste Willeke en Jan, Mista & Kenzo.
Heb hier een geweldige tijd gehad, prachtige omgeving, (veel wandel mogelijkheden). Een topplek wat de tent betreft en heel veel boeken!!
Ook jullie inzet om mijn tijd hier een supertijd te maken! Dank jullie wel en misschien tot ziens. Groetjes Erica


18 juni 2013

De mooiste kampeerplek ooit!
Geweldige uitzichten vanuit een olijven boomgaardje. Al dat moois komt niet makkelijk. Als zoveel anderen al gemeld ; de weg ernaar toe is zeer slecht, hobbelig. Wel goed te doen in de eerste versnelling, heel langzaam.....
Dank je, Willeke & Jan voor de goede zorgen, toen we onze auto vast hadden gereden!
Als we in de buurt zijn dan komen we weer!

Groeten Job & Linda


15 juni 2013

De eerste trip naar Italië sinds vele jaren en dit was meteen het hoogtepunt! Wat een geweldige plek, paradijselijk, rustig en met een schitterend uitzicht. En niet te vergeten met een fantastische gastvrouw en gastheer. Heel fijn om zoveel goede tips te krijgen van echte ´locals`:).
Niet te missen is de Campo Imperatore adembenemend mooi. Heel veel dank voor alle goede zorgen en graag tot ziens!!

Mirjam & Fransje


14 giungno 2013

Gentili Willeke e Jan

siamo rimasti piacevolmente stupiti delle belleze del Vostro campeggio del fasaino dei Vostri olivi secolari, della Vostra ospitalitàe cordialita!
Vi auguriamo un meritatissimo successo per questa Vostra grandiosa avventura.

Grazie mille!! Filippo Annemarie Isabel


13 juni 2013

Lieve Jan & Willeke

Ooit zij een strenge tante... ¨Dromen zijn bedrog¨! Dat is op mijn harde schijf terechtgekomen en altijd ergens blijven hangen.
Echter afgelopen dagen hebben we even deel- genoot mogen zijn van jullie droom superplek, fantastische gast- heer en vrouw zijn jullie.
Ik kan nu zeggen, ¨tante Annielekker puh¨, ´t bestaat dus echt. We hebben steenmannetjes opgezet bij de rivier als een baken en punt om je te
realiseren dat je als je echt wil ¨bergen¨ kunt verzetten. Jullie bewijzen dit. Dank voor het even deelnemen aan jullie droom (en pizza bakken)

Johan & Joke


9 juni

Jammer, dat het tijd is om de tent af te breken en verder te gaan. Wat hebben wij twee hier genoten van deze prachtige plek.
Het is zeker de moeite waard om hier terug te komen. Al is het maar voor de mensen de omgeving of de camping.
Heel veel geluk en plezier op deze prachtige plek.

Tot gauw René Rineke

p.s. Met tranen in mijn ogen ga ik jullie verlaten.


8-6-2013

Beste Willeke en Jan

Het was een heerlijke week in de knusse blokhut! Een prachtig uitzicht vanaf ´ons` terrasje. We hebben genoten en zullen zeker nog een keer
terug komen! Bedankt voor de goede zorgen en jullie gastvrijheid, Super!!

Lieve groeten Jos Lidy en Daan


7.6.2013

Liebe Willeke, liebe Jan!

Vielen dank für die wunder schönen Tage bei euch! Wir haben gelernt wieder gelernt zu genießen von der ruhe und weite hat us zu unglaubliches Entspannung verhoffen. Bezonders großartig auch die organisation des autos. Damit wir das weg zu den strand und ide berge bewanderen konnten.
Vielen vielen dank, wir bewunderen was ihr für einen schönen platz geschaffen hast. F & W


6 juni 2013

Jan Willeke

Wat een mooi stekkie en wat een uitzicht! Prima uitvalsbasis voor geweldige tochten. En..... heel veel goeie zorg bedankt daarvoor.

Hartelijke groet Peter Thea Ciao!


6-6-13

Dit keer maar één nachtje op de terugreis vanuit het zuiden terug naar huis maar het smaakt naar meer! Waanzinnige uitzichten en weer een ander
van mooi en heerlijk Italie!

Dank daarvoor, Bert en G


1 juni 2013

Beste Jan en Willeke. Wat een prachtige stek! We hebben genoten van de uitzichten, de wandelingen en van jullie gastvrijheid.

Anneriet en Toos


30 mei 2013

2 jaar geleden in het naseizoen geweest. Nu in het voorseizoen. Prachtige, mooie camping, mooie omgeving. Reden om weer terug te komen.
Je blijft kijken. Nu als laatste ¨ontbijtje¨ (groot dus) op een zonovergoten terras.

Jan en Willeke bedankt voor alles. Menno & Els


29 mei 2013

Wat een bijzonder mooie en rustige camping! Precies wat we zochten. We hopen zeker weer een keer terug te komen!

Bedankt!! Christin

Heerlijk om hier een paar dagen te luieren in de zon met een schitterend uitzicht. Leuke rondleiding over het terrein door Kenzo!

Peter


23-5-2013

Lieve Willeke en Jan

We hebben heerlijke 5 dgn gehad op jullie Rocca di Sotto. Het was heel fijn weerzien met jullie en we willen hier graag weer terug komen.
En sprokkelen dan ons eigen hout. :) Heel erg bedankt voor alles, jullie gastvrijheid en gezelligheid.

Lieve groetjes Vincent, José en EvaLinn


Beste Willeke & Jan

Een mooie plek, met veel zorg en aandacht opbouwen jullie aan iets moois. Dat is duidelijk zichtbaar. Ik en mijn bici hebben gisteren vrienden gemaakt met GranSasso. :) al kostte wel de nodige moeite.

Saluti Bas


Dear Willeke & Jan

Thank you so much for a wonderful visit. Were so glad that we made such a good choice. You have a really beautiful campsite and the showers are excellent. But most of all, thank you for all of your kindness and for such a warm welcome. We had a really relaxed time and would love to come again. Of course we recommand this!

All the best, Michael Jeunne & Hannah


17 mei 2013

Na een lange fietstocht door de prachtige heuvels van Abruzzo zijn we hier fantastisch ontvangen door jullie. Na een geweldige maaltijd in het
dorp hebben we genoten van de stilte op dit plekje. Wat een verademing dat er ook Italiaanse campings zijn zonder blavende honden. :)

We hebben genoten van jullie verhalen, het heerlijke ontbijt en we gaan nu onze laatste fietsdag beginnen naar Pescara.

Ciao caro Melanie & Tim

p.s. De olijven zullen ons smaken!


16-5-2013

Een week ontmoeten in de B&B Rocca di Sotto. Dat was ons idee. Dat was ons idee. En dat is helemaal gelukt! Prachtig, fantastisch en
heerlijk was ons verblijf. Alsof je in een warm bad stapt pure ontspanning! Jan en Willeke, jullie gastvrijheid is bijna grenzenloos.
We zullen het vaak over jullie, ons verblijf en niet te vergeten jullie honden hebben :)

Groetjes en veel liefs, Jan en Ria


Mai 2013

Wundesvolles ort mit sehr liebeswurdiger besitzerin. Wir haben 6 schone tage hier verbracht und unser berglaufen were traumhaft - viel schnee auf den gipfel.

Vederieke Curt


13/5/2013

Wat een primeur, de aller eerste gasten officieel op de slowcamp! Het was al met al een super week, niet alleen vanwege de pure rust,
schoonheid en het geluid van het water maar ook vanwege dit paradijs met Willeke en Jan aan het roer.
De enorme gastvrijheid is geweldig. Met een goed advies over de omgeving hebben wij het traditionele Italie meegemaakt.

Mijn dank! Ferdinand Danny

Ondanks de overvloedige regen was het door alle factoren een zonnige week. Diederik


10 mei 2013

Lieve Jan en Willeke

Wat hebben we weer genoten deze keer. En nu echt met ons 3tjes! Hidde heeft zijn ogen uitgekeken en vriendschap gesloten met Kenzo en Mista.

Ik kan nog heel veel schrijven maar laat het bij: Tot de volgende keer!

Liefs Wouter Carolien en Hidde!


9 mei 2013

Beste Willeke & Jan

Bedankt voor jullie gastvrijheid. We zijn erg blij dat we dit ommetje in Italië hebben gemaakt om hier te kunnen zijn, op deze prachtige,
inspirerende plek met zulke leuke mensen als jullie.
Erg leuk om met jullie ideeen uit te wisselen en hopelijk komen jullie bij ons een keertje kijken als het klaar is.

Liefs Bas & Eefje


Dear Willeke + Jan!

I had an amazing stay at your lovely camping-site and enjoyed very much your hospitality!
Our talks about the sense of life were encouraging and i really adore what you did.
For myself the message is: Staying unchanged might be the brave decision!

Cheers, May 6, 2013


4-5-2013

Hoi Willeke & Jan

Vanuit de oudheid zijn wij Nederlanders pioneers en reizigers. Altijd op zoek naar mooie plekjes. Nou ik heb hier 2 mensen ontdekt, die zo´n mooi plekje, gelukkig willen delen met anderen.

Dit zal nog veel mensen bekoren! FANTASTICO

Willeke & Jan bedankt voor alles

Dirk-Jan


Beste Jan, Willeke 29/4 30/4 1/5

Onze eerste dagen in Italië. Nooit gedacht dat je zo snel verliefd kan worden op een land. Deze prachtige B&B met zijnfabelachtige uitzicht werkt daar zeker aan mee. Maar vooral de rust en zorgzaamheid van Jan & Willeke maken ons verblijf hier onvergetelijk.

Wij zullen dus nog eens terug komen (al was het alleen maar om de bijeneter te zien vliegen)

Rob & Sandra


Beste Willeke & Jan

Fijn dat we (dankzij halen en brengen uit Penne) toch konden genieten van deze prachtige omgeving. Een plek om helemaal te landen en tot rust te komen. Genoten van de heerlijk ontbijtjes, het uitzicht en de lekkere douche. Spierpijn in de kuiten van het dalen en klimmen. Een plek die wij warm zullen aanbevelen aan vrienden!

Piet en Kitty

ps. willen jullie ook de lieve mensen van het restaurant danken!


Lieve Jan & Willeke

Wij hadden het geluk dat wij een aantal nachten mochten verblijven in jullie geweldige blokhut omdat jullie zo vrijgevig zijn geweest deze prijs
te sponseren en Bas dit gewonnen heeft.
Het was een geweldige ervaring en wat een mooie omgeving!! Elke ochtend een heerlijk ontbijt met een gratis prachtig uitzicht.
Een wereld plek, jullie paradijsje, waar wij ook een paar dagen heerlijk hebben mogen genieten. Ook Bas heeft het erg naar zijn zin gehad.
Met Jan in de jeep naar beneden de slowcamp plek bekijken terwijl moeders met een boekje bij het riviertje zat. Genieten, genieten en nog eens genieten. Wij hopen jullie nog eens een keer te kunnen bezoeken en wensen jullie samen met Kenzo en Mista alle goeds!

Bedankt voor deze geweldige dagen!!

Liefs Helèn en Bas


feb 2013

Lieve Willeke en Jan

Het was weer heel fijn om bij jullie te zijn. Gastvrije ontvangst, uitgebreid ontbijt, zorgzaamheid, de honden (ja toch wel lief) en het
majestueuze uitzicht!

We wensen een héééél goed seizoen toe!

Veel liefs Cecile Klaas